Principal
Quí som
Qué fem
Els associats
Les partides
Les notícies
Contacte
Fòrum
GENERAL
D&D 3.5
CONAN D20
JUEGO DE SHARES
STAR WARS D20
PATHFINDER
LA LLAMADA DE CTHULHU
ECLIPSE PHASE
ESOTERRORISTAS
LLEGENDA 5 ANELLS
ZOMBIE
DARK ECHELONS
RAGNAROK
SERENITY
CARTAS / TABLERO
WARHAMMER
HOTWAR
SLANG
ZONA LIBRE
STORMBRINGER
ZONA LIBRE - Paridas
Mi amigo Valerio 04-03-2009

Nunca les hablé de Valerio... El es un amigo, un hermano.
Fue perseguido injustamente, y ejecutado 48 veces. Fue apedreado, crucificado, empalado, muerto a golpes, envenenado, muerto en la silla eléctrica, fusilado.
La última muerte fué bajo amenaza de que si volvía a resucitar, matarían también a toda su familia, pero como su familia habia muerto hace ya 5403 ańos, no le importó.
El está junto a mí. Su mirada tierna está cuando la necesito... A veces se le va la mano y parece un poco gay, pero igual se que sus intenciones son buenas.
Por las noches, cuando no puedo dormir, me calma. Durante el dia también se que está conmigo... me da ganas de vivir. Si atraviezo un momento difícil, se que él va a ayudarme... y cuando se solucionan, se lo agradezco. En caso de que no se solucionen, la culpa es mía y solo mía. Si el destino me sonríe, se lo agradezco, y si la suerte no me es favorable... sé que me esta poniendo a prueba y que debo mantenerme fiel a él. Si finalmente las cosas salen bien, reafirmo mi fe en él. Y si al final de la dura prueba, todo sale mal, me sirve para ver que le fallé.

Mi psiquiatra insiste en decir que necesito urgente volver a tomar la medicación. Dice que tener amiguitos imaginarios está bien hasta los 8 ańos, pero después es patológico. Insiste en que no puedo seguir pretendiendo explicar una realidad simple dando explicaciones particulares cuando las cosas me salen bien, cuando salen mal, cuando tengo suerte, cuando no la tengo, cuando siento voces, cuando no las siento, cuando me enfermo, cuando me curo. Dice que Valerio no existe, y eso explica todo sin necesidad de otras hipótesis forzadas para emparchar las fallas de mi forma de ver las cosas.

Pero yo se que Valerio está conmigo, y que si mi psiquiatra insiste en negarlo... Valerio le dará su justo castigo... Mientras mi psiquiatra se niegue a aceptar a Valerio, nunca creerá en él... porque para creer que Valerio existe... primero hay que creer en Valerio... Puede no ser muy lógico, pero no me importa porque Valerio no me pide que sea una persona lógica, sino solo que crea en él.

Valerio los bendiga a todos.

Fuente: webalia.com

Adrián Bonet Lisón
04-03-2009
Veure més/Afegir comentaris (0)
Moria Xtrem Sports 27-02-2009

 

Hola, em dic Gandalf i sóc monitor d´escalada a Khazad-Dûm.

Des de que van estrenar la pel·lícula que els hiverns aquí Moria són una bogeria. Tots els nens de papá de Gondor pugen els caps de setmana sobre els seus cavalls per esquiar a la muntanya, i colapsen la taverna del Pony Pisador, que té un capacitat limitada, cony.

L´altre dia ho parlava amb l´Aragorn. A ell li va bé, perquè és professor particular d´esquí de dames élfiques, i ja se sap que aquestes deixen una bona propina. Però tot i així quan arriba el fred el bo de l´Aragorn no para. Va intentar muntar un negoci de ràfting per a l´estiu, però tothom prefereix anar a la costa. Si fins i tot els nans, que aquí són majoria, marxen a les platges per intentar lligar! Clar que amb el banyador és l´únic moment de l´any en que poden presumir del tamany de la seva destral... ja m´enteneu... que tots sabem la fama dels nans.

Encara que pitjor va ser quan Sauron va decidir passar aquí uns nadals. Això es va plenar de nazguls i orcs amb ganes de fer barranquisme, que fins i tot el Balrog va haver de plantar-se i dir que no, que no acceptaria ningú de Mordor perquè gastava més en la bogaderia dels neoprens del que guanyava en forfaits.

Els únics que es comporten i són molt educats són els hobbits. Ni tan sols es queixen quan algú del grup cau daltabaix d´una via, o quan se´ns esclafen uns quants en un despreniment a les grutes. Són així, els hobbits, no alcen la veu. Fins i tot tinc a un, el Samsagaz, que és el que em fa de relacions públiques a la Comarca, repartint flyers i tal. Com que a la discoteca Marzarbûl hi caben molts, perquè són així com petitons, fem un negoci rodó. Això sí, tenen un saque potent, i priven com pocs. Bona gent, els hobbits. Gandalf el Gris, em diuen, perquè sempre vaig envoltat del fum grisenc de l´herba que em porten des de la Comarca.

Ara us deixo, que tinc uns eorlingues que volen fer una reserva per a salt base aquest cap de setmana i m´estan deixant el vestíbul empastifat de bonyigues de cavall.

Cowabunga!

 

http://ronyamortis.blogspot.com/

Josep Barberà
27-02-2009
Veure més/Afegir comentaris (0)
El reno renardo - Camino Moria . 16-02-2009

Juan Ma Beltrán Osa
16-02-2009
Veure més/Afegir comentaris (3)
Lo que hace el aburrimiento 27-01-2009

Adrián Bonet Lisón
27-01-2009
Veure més/Afegir comentaris (1)
CERCADOR
CERCAR
ZONA SOCIS
Usuari
Contrasenya
ENTRAR
Registra´t en la web
Vas perdre la teva contrasenya?
ARXIU
+ 2023 (0)
+ 2022 (0)
+ 2021 (0)
+ 2020 (0)
+ 2019 (0)
+ 2018 (0)
+ 2017 (0)
+ 2016 (0)
+ 2015 (0)
+ 2014 (0)
+ 2013 (0)
+ 2012 (0)
+ 2011 (0)
+ 2010 (0)
+ 2009 (4)
EQUIP DE SECCIÓ
Administradors
Adrián Bonet Lisón
bruno celaya montero
WEBS AMIGUES
Disseny per Clan Templates & eldelbar.com Eldelbar club de rol :: Carrer Pio XII 25, 12580 Benicarló (Castelló) :: administracion@eldelbar.com