Principal
Quí som
Qué fem
Els associats
Les partides
Les notícies
Contacte
Fòrum
GENERAL
D&D 3.5
CONAN D20
JUEGO DE SHARES
STAR WARS D20
PATHFINDER
LA LLAMADA DE CTHULHU
ECLIPSE PHASE
ESOTERRORISTAS
LLEGENDA 5 ANELLS
ZOMBIE
DARK ECHELONS
RAGNAROK
SERENITY
CARTAS / TABLERO
WARHAMMER
HOTWAR
SLANG
ZONA LIBRE
STORMBRINGER
Quí som

Eldelbar club de rol neix com a conseqüència de la il·lusió de diversos roleros de Benicarló per tenir una mica més que unes poques partides al mes. Àvids de noves aventures i amb molt poca sensatesa, es van crear uns estatuts i uns càrrecs per a legalitzar una associació que, quan als funcionaris de torn els done per treballar i realment ens la legalizen, serà ja per fi una realitat.

Que encara no som ni associació ni club ni gens? Doncs mira, seguim tenint la il·lusió d´expandir el rol fins a on faci falta (que hem d´usar els stargate, doncs els usem), i sobretot tenim moltes ganes de seguir jugant a rol i cremar-los la casa als de Wizards per la quarta edició del Dungeons (això és de coña, que millor aclarir-lo per si ens treuen en les notícies com els nous "assassins del rol").

El nostre centre d´operacions està situat a Benicarló, i les nostres partides es realitzen on es pot. La nostra missió com associació serà la de promoure per la zona les partides de rol de debò, i trencar amb la ximpleria que impera en els mitjans de comunicació on els que juguem a rol som uns delinqüents en potència (aprofitem per a agrair a les cadenes de televisió i certs pamflets sensacionalistes que es fan cridar periòdics, la "magnífica" informació que han donat sobre els jocs de rol).

Com pretenem aconseguir la missió de l´associació? Doncs jugant a rol. I molt. I per què no també a qualsevol altra cosa que s´identifiqui amb el rol. Però no penseu en el rol com el Final Fantasy, el World of Warcraft, o qualsevol altra patochada que només serveix per a allunyar a les persones. No. El rol és quedar amb els amics i jugar en una taula, com s´ha fet tota la vida, i com els déus manen. Si Gary Gygax aixequés el cap...

Modificat per última vegada el 27-01-2009
CERCADOR
CERCAR
ZONA SOCIS
Usuari
Contrasenya
ENTRAR
Registra´t en la web
Vas perdre la teva contrasenya?
WEBS AMIGUES
Disseny per Clan Templates & eldelbar.com Eldelbar club de rol :: Carrer Pio XII 25, 12580 Benicarló (Castelló) :: administracion@eldelbar.com