Principal
Quí som
Qué fem
Els associats
Les partides
Les notícies
Contacte
Fòrum
GENERAL
D&D 3.5
CONAN D20
JUEGO DE SHARES
STAR WARS D20
PATHFINDER
LA LLAMADA DE CTHULHU
ECLIPSE PHASE
ESOTERRORISTAS
LLEGENDA 5 ANELLS
ZOMBIE
DARK ECHELONS
RAGNAROK
SERENITY
CARTAS / TABLERO
WARHAMMER
HOTWAR
SLANG
ZONA LIBRE
STORMBRINGER
Qué fem

Volem promoure el rol a la vella usanza, i per a això cal jugar, i molt.

Cal entendre que una cosa són els videojocs, fòrums, E-mail, etc. i altra cosa són els jocs de rol, que es juguen en una taula amb fulles de personatge i veient les cares als companys i a l´explotat DJ. I és per això que amb aquesta web el que es pretén és deixar constància de la nostra existència en aquesta vida i actualitzar el nostre firmware, total que els DJ utilitzaran les seccions per a ficar informació pre i post sessions. Encara que es tingui previst en el futur millorar la web per a provar les partides online, tenim clar que la web de moment serà una biblioteca d´informació i un lloc de reunió setmanal per a preparar partides i aquestes coses.

Tenim partides a les quals et pots unir si vius prop de Benicarló, Vinaròs, Peníscola i voltants, només fa falta posar-te en contacte amb nosaltres a través del formulari o en l´E-mail administracion@eldelbar.com, i si li fas un cop d´ull a les seccions de l´esquerra et faràs una idea sobre els jocs que utilitzem en les nostres conspiracions satàniques amb katanes i sobrets de sal per al cafè (moltes gràcies, mitjans de comunicació).

Si t´interessa el tema i vius lluny, doncs no passa res perquè aquesta és també la teva casa i et convidem a que participis en les seccions amb les teves, segur, interesantíssims comentaris. I si ets DJ i t´interessaria participar més actívamente en la web, doncs no passa res, també et poses en contacte amb nosaltres i ja veurem què fem. Quants més siguem, més ràpid es trauran coses noves per a la web.

Modificat per última vegada el 27-01-2009
CERCADOR
CERCAR
ZONA SOCIS
Usuari
Contrasenya
ENTRAR
Registra´t en la web
Vas perdre la teva contrasenya?
WEBS AMIGUES
Disseny per Clan Templates & eldelbar.com Eldelbar club de rol :: Carrer Pio XII 25, 12580 Benicarló (Castelló) :: administracion@eldelbar.com