Principal
Quí som
Qué fem
Els associats
Les partides
Les notícies
Contacte
Fòrum
GENERAL
D&D 3.5
CONAN D20
JUEGO DE SHARES
STAR WARS D20
PATHFINDER
LA LLAMADA DE CTHULHU
ECLIPSE PHASE
ESOTERRORISTAS
LLEGENDA 5 ANELLS
ZOMBIE
DARK ECHELONS
RAGNAROK
SERENITY
CARTAS / TABLERO
WARHAMMER
HOTWAR
SLANG
ZONA LIBRE
STORMBRINGER
Nova norma. 16-02-2009

Perquè no ocórrega lo d´aquesta setmana passada. Solament demane un poc de serietat, sinó em veuré obligat a excloure a gent de la meua partida. Preferisc 3 persones responsables a 8 que no em vinguen a la meitat de partides sense cap raó.

Se que per compromisos , treball o estic cansat preferisc quedar-me dormint, es pot fallar a una partida. Hi han prioritats a la vida. Però solament demane que se m´avise, igual que jo que també ho faig. No vull anar darrere de la gent preguntat si ve o no, justament a l´hora que havíem quedat. Pel que he decidit que si algú em falla i no m´avisa (no penso trucar a ningú l´últim moment). A la tercera vegada es quedarà fora.

Enacara que aquesta partida  l´he agafat en moltes ganes,si fa falta la deixe ,no hi ha problema. Que som prou grans i la majoria sabeu que una partida (llevat d´algun il·luminat) no es preparen en el moment.

Jorge Rojas
16-02-2009
Share |
Comentaris
001 / 000 de 000
001 / 000 de 000
CERCADOR
CERCAR
ZONA SOCIS
Usuari
Contrasenya
ENTRAR
Registra´t en la web
Vas perdre la teva contrasenya?
WEBS AMIGUES
Disseny per Clan Templates & eldelbar.com Eldelbar club de rol :: Carrer Pio XII 25, 12580 Benicarló (Castelló) :: administracion@eldelbar.com